93 % از بازدیدکنندگان از نمایشگاه بازرگانی طی نیم ساعت پایانی روز می گویند که فروشنده ها در یک یا چند غرفه ای که بازدیدکرده اند در دسترس آنها نبوده اند.
این یک مشکل فروش رایج است. آخرین نیم ساعت روز نمایشگاهی بازدیدکننده کمتری دارد و فروشندگان، با این باور که مشتری احتمالی جدی حضور ندارد، می خواهند زودتر غرفه خود را ترک کنند
دکتر آلن کونوپاکی، نویسنده استراتژی های پیروز برای نمایشگاهی موفق،،با 50 بازدیدکننده مصاحبه کرد و 250 فروشنده را در نمایشگاهها ارزیابی نمود. تحقیق او نشان داد که 30 دقیقه قبل از پایان زمان کار نمایشگاه بهترین مشتریان احتمالی هنوز در غرفه ها گشت می زنند. مثلا، آقای فرانک نیسل، مدیر شرکت Welax، گزارش می کند که طی آخرین سی دقیقه روز نمایشگاهی فروشی بالغ بر 1 میلیون دلار داشته است.
68% از 250 فروشنده مصاحبه شونده، اظهار داشتند که آنها طی نیم ساعت آخر روز نمایشگاهی با یک مشتری احتمالی واجد شرایط ملاقات داشته اند.
ساعات کم جنب و جوش نمایشگاهی می توانند پربار باشند و فروشندگان باید از حضور خریداران قوی در آخرین ساعت کار نمایشگاه مطلع باشند.
ماخذ:Tradeshow Research
تهیه شده در :
امور بین الملل و پژوهش نمایشگاه بین المللی مشهد
شیرین شریفیان
